TeamDier: Praktijk voor Osteopathie, Natuurgeneeskunde en Dryneedling voor dieren.

TeamDier is mijn praktijk die ik gestart ben na het afronden van de 5- jarige HBO-opleiding veterinaire natuurgeneeskunde te Meppel. Sindsdien heb ik mijn kennis met een aantal therapieën kunnen uitbreiden om dieren en hun eigenaren nog beter te kunnen helpen. ‘Team’ staat voor de samenwerking tussen therapeut en eigenaar waarin de zorg voor het dier, jouw dier, centraal staat.

Ik werk vanuit een holistische visie waar het individuele dier centraal staat en het zelfherstellend vermogen van het dier gestimuleerd wordt. Elk dier is namelijk uniek en heeft een andere aanpak nodig. Daarbij werk ik uitsluitend met zachte manuele technieken eventueel ondersteund door natuurgeneeskundige middelen en adviezen die aansluiten bij de natuurlijke behoeften van je dier.

Want ondanks goede zorg kan ieder dier klachten krijgen. Klachten aan bijvoorbeeld bewegingsapparaat, huid, organen of gedragsproblemen. Soms gaan die klachten niet vanzelf over en heeft het zelfhelend vermogen een ‘zetje’ nodig of zijn klachten onomkeerbaar en wil je je dier zo goed mogelijk ondersteunen. TeamDier kan jullie hierbij helpen.

Indien nodig werk ik samen met dierenarts, trainer, gedragsdeskundige, paardentandarts, hoefsmid en zadelpasser.
Nieuwsgierig naar wat ik voor jou en je dier kan betekenen? Neem dan een kijkje verder op deze website of neem contact met me op via gertruud@teamdier.nl of per telefoon 06-27230957

Diervriendelijke groet!
Gertruud Kaandorp